3492499-200
Edit Template

Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Inpakken

Zorg dat het product veilig is verpakt, bij voorkeur in de originele doos. De inhoud moet in de staat van ontvangst zijn. Voeg het retourformulier uitgeprint toe in de doos.

Terugsturen

De klant is verantwoordelijk voor het retourneren. Koop een verzendlabel bij het postkantoor of online (PostNL/DHL) en bevestig het label duidelijk op het pakket.

Geld terug

Na ontvangst verwerken we de retourzending. Het aankoopbedrag wordt teruggestort op de originele betaalmethode. Dit kan enkele dagen duren, afhankelijk van de betalingsprovider.

Retour formulier moet verplicht aanwezig zijn in de retourzending!

Download het retourformulier door op de onderstaande knop te klikken. Print het formulier uit en vul het naar waarheid in. Voeg het ingevulde formulier vervolgens toe aan de doos voordat je deze retourneert.

Meest gestelde vragen - FAQ

Volg deze eenvoudige stappen:

a. Inpakken: Zorg dat het product veilig verpakt is, bij voorkeur in de originele doos. De inhoud moet in dezelfde staat zijn als bij ontvangst. Voeg het geprinte retourformulier toe.

b. Opsturen: Klanten zijn verantwoordelijk voor de retourzending. Koop een verzendlabel bij het postkantoor of online (PostNL/DHL). Bevestig het label duidelijk op het pakket.

c. Geld terug: Na ontvangst en verwerking wordt het aankoopbedrag teruggestort op de originele betaalmethode. Dit kan enkele dagen duren, afhankelijk van je betalingsprovider.

Je kunt een verzendlabel verkrijgen bij het dichtstbijzijnde postkantoor of online via diensten zoals PostNL of DHL

Ja, de kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening, tenzij het een fout betreft van onze kant.

Ja, klanten zijn verantwoordelijk voor het retourneren van producten.

Stuur de retourzending naar het adres dat vermeld staat op het retourformulier.

Wij streven ernaar om uw terugbetaling of omruiling zo snel mogelijk te verwerken, maar het kan tot 1-4 werkdagen duren voordat u uw terugbetaling ontvangt, afhankelijk van de verwerkingstijd van uw bank. Voor omruilingen kan de levertijd variëren, afhankelijk van uw locatie en beschikbaarheid van het gewenste artikel.

Copyright 2023 © All rights Reserved. Design by Online Revolution

Subscribe And Enjoy!

35% Discount

[contact-form-7 id="2568"]
I don't want to see this offer anymore
× Hulp nodig?