✓ Voor 23:59 Besteld? Volgende dag verwerkt! ✓ Gratis verzending vanaf €99,99 ✓ Niet goed? Geld terug garantie! ✓ Tot 14 dagen na ontvangst retourneren!

0

✓ Voor 23:59 Besteld? Volgende dag verwerkt! ✓ Gratis verzending vanaf €99,99 ✓ Niet goed? Geld terug garantie! ✓ Tot 14 dagen na ontvangst retourneren!

0

DISCLAIMER: INFORMATIE OVER REPLICA PRODUCTEN EN BEMIDDELINGSSERVICE

Welkom op onze website. Hier verstrekken we informatie over replica producten en fungeren we als bemiddelings- en shopping serviceplatform. Lees alsjeblieft deze eenvoudige disclaimer zorgvuldig door:

 1. Informatief Doel: Deze site biedt informatie over replica producten, kopieën van originele merkartikelen. Gebruik dit niet als aanmoediging om replica producten te kopen, verkopen of bezitten.

 2. Wettelijke Verantwoordelijkheid: Jij bent verantwoordelijk om te weten en voldoen aan de wetten over replica producten in jouw land.

 3. Bemiddeling en Shopping Service: Wij zijn geen eigenaar van de replica producten, maar een platform dat kopers en verkopers verbindt. We helpen bij het vinden van informatie en bemiddelen bij transacties.

 4. Geen Verantwoordelijkheid voor Transacties: Wij zijn niet verantwoordelijk voor aankopen of verkopen. Doe voorzichtig en vraag vragen aan verkopers voordat je koopt.

 5. Kwaliteit en Conformiteit: Wij garanderen niet de kwaliteit of nauwkeurigheid van replica producten. Controleer informatie bij de verkoper voor aankoop.

 6. Juridische Geschillen: Bij geschillen tussen kopers en verkopers nemen wij geen verantwoordelijkheid. Probeer geschillen op een vreedzame manier op te lossen.

 7. Wijzigingen in Productinformatie: Prijzen en details kunnen veranderen zonder kennisgeving. Check de meest recente informatie bij de verkoper.

 8. Intellectueel Eigendom en Merkgebruik: De handelsmerken, logo’s en andere intellectuele eigendomsrechten die verband houden met originele merkartikelen behoren toe aan hun respectieve eigenaren. Het gebruik van dergelijke merknamen op deze website is uitsluitend ter identificatie van de replica producten en impliceert geen affiliatie met of goedkeuring door de oorspronkelijke fabrikanten.

 9. Privacy en Persoonsgegevens: Wij respecteren de privacy van onze gebruikers. Raadpleeg ons privacybeleid voor informatie over hoe we persoonsgegevens verzamelen, gebruiken en beschermen.

 10. Beperking van Aansprakelijkheid: Deze website en de informatie op deze website worden geleverd “zoals ze zijn”. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor directe, indirecte, incidentele, bijzondere of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van deze website of de aankoop van replica producten via deze website.

 11. Waarschuwing over replica producten: Het is essentieel om te benadrukken dat de aankoop van replica producten mogelijk in strijd kan zijn met merkrechten en dat kopen en verkopen ervan niet is toegestaan volgens de wetten van bepaalde landen of regio’s. Het is de exclusieve verantwoordelijkheid van de koper om zich bewust te zijn van en te voldoen aan de geldende wet- en regelgeving met betrekking tot de aankoop, invoer en het bezit van deze producten.

Door deze website te gebruiken, begrijp je dat wij alleen informatie verstrekken en als bemiddelings- en shopping service fungeren. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de replica producten en adviseren voorzichtigheid bij transacties. Gebruik onze service als een hulpmiddel voor jouw eigen shoppingervaring.

Mis nooit meer iets!

Ontvang onze exclusieve aanbiedingen en nieuws direct in je inbox.

Je bent succesvol ingeschreven! Oeps! Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw.
Ideal logo
Banccontact logo
Giropay logo
Apple Pay Logo
Mastercard Logo
Privacyverklaring | Cookiebeleid | Disclaimer | Gebruikersvoorwaarden |
Privacyverklaring | Cookiebeleid | Disclaimer | Gebruikersvoorwaarden |
×