✓ Voor 23:59 Besteld? Volgende dag verwerkt! ✓ Gratis verzending vanaf €99,99 ✓ Niet goed? Geld terug garantie! ✓ Tot 14 dagen na ontvangst retourneren!

0

✓ Voor 23:59 Besteld? Volgende dag verwerkt! ✓ Gratis verzending vanaf €99,99 ✓ Niet goed? Geld terug garantie! ✓ Tot 14 dagen na ontvangst retourneren!

0

ALGEMENE VOORWAARDEN SNEAKERSPACT

  1. Toepasselijkheid

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Sneakerspact en de klant.

1.2 Door gebruik te maken van de diensten van Sneakerspact, verklaart de klant zich akkoord met deze algemene voorwaarden.

  1. Dienstverlening

2.1 Sneakerspact verleent een shopping service aan de klant, waarbij Sneakerspact de gewenste producten voor de klant aankoopt.

2.2 Sneakerspact is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit, eigendom of levering van de producten die worden aangekocht door Sneakerspact in opdracht van de klant.

2.3 De klant is zelf verantwoordelijk voor het controleren van de producten bij ontvangst en het indienen van eventuele klachten bij de verkoper van de producten.

  1. Betaling

3.1 De klant dient het volledige bedrag van de bestelde producten en de servicekosten van Sneakerspact vooraf te betalen.

3.2 Bij annulering van de bestelling door de klant is het mogelijk dat er kosten in rekening worden gebracht door Sneakerspact. Deze kosten zullen vooraf worden gecommuniceerd met de klant.

  1. Aansprakelijkheid

4.1 Sneakerspact is niet aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit de uitvoering van haar dienstverlening.

4.2 De klant vrijwaart Sneakerspact van alle aanspraken van derden die verband houden met de door Sneakerspact aangekochte producten en/of de dienstverlening van Sneakerspact.

4.3 Sneakerspact is niet wettelijk aansprakelijk voor de producten die worden aangekocht door Sneakerspact in opdracht van de klant. Sneakerspact fungeert uitsluitend als tussenpersoon en is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit, authenticiteit, eigendom, garanties, levering, naleving van toepasselijke wetten en voorschriften, of enige andere aspecten met betrekking tot de aangekochte producten.

4.4 De klant begrijpt en stemt ermee in dat de aankoop van de producten mogelijk in strijd kan zijn met merkrechten en dat het kopen en verkopen ervan mogelijk niet is toegestaan volgens de wetten van bepaalde landen of regio’s. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om zich bewust te zijn van de geldende wet- en regelgeving met betrekking tot de aankoop en het bezit van deze producten.

4.5 Sneakerspact is niet verantwoordelijk voor eventuele schade, verliezen, aansprakelijkheden of kosten die voortvloeien uit de aankoop, het bezit, het gebruik of de verkoop van de producten, inclusief maar niet beperkt tot verlies van geld, reputatie of andere immateriële schade.

4.6 De klant vrijwaart Sneakerspact van alle aanspraken van derden die voortvloeien uit of verband houden met de aankoop, het bezit, het gebruik of de verkoop van de producten, inclusief maar niet beperkt tot aanspraken op inbreuk op intellectuele eigendomsrechten of schending van wet- en regelgeving.

  1. Geschillen

5.1 Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

5.2 Geschillen tussen Sneakerspact en de klant zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.

  1. Wijzigingen

6.1 Sneakerspact behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden te wijzigen.

6.2 De gewijzigde voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die na de datum van wijziging worden gesloten.

 
 

Datum laatste aanpassing algemene voorwaarden: 03-04-2023

Mis nooit meer iets!

Ontvang onze exclusieve aanbiedingen en nieuws direct in je inbox.

Je bent succesvol ingeschreven! Oeps! Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw.

HELP

FAQ
Levering
Retourneren 

Mijn account

Ideal logo
Banccontact logo
Giropay logo
Apple Pay Logo
Mastercard Logo
Privacyverklaring | Cookiebeleid | Disclaimer | Gebruikersvoorwaarden |
Privacyverklaring | Cookiebeleid | Disclaimer | Gebruikersvoorwaarden |
×