Edit Template

Hoelang duurt een levering?

Een levering duurt bij ons 10-14 werkdagen met DHL. Wij hebben altijd 1-4 werkdagen nodig om jouw bestelling te verwerken. Wat gebeurt er dan tijdens deze 1-4 werkdagen? Als eerst bestellen wij jouw product bij de fabriek, vervolgens wordt deze naar ons warehouse verzonden. Eenmaal aangekomen bij ons worden de schoenen op kwaliteit en de juiste maat gecontroleerd. Als dit allemaal is gedaan worden de schoenen ingepakt en afgeleverd bij DHL, vanaf dan gaan de 10-14 werkdagen in en is het afwachten.

Ik heb nog geen track&trace code ontvangen?

Als jij na 7-11 werkdagen nog geen track & trace code hebt ontvangen per e-mail of via Whatsapp, neem dan graag contact met ons op. Soms kan dit komen omdat een product binnenlands vertraging heeft opgelopen, of dat er ons wat is opgevallen tijdens de kwaliteit check en wij uw product hebben afgekeurd en uw product opnieuw hebben besteld.

Mijn pakket status geeft aan: Zending nog niet ontvangen of verwerkt / The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically. 

Wat houdt dit nou precies in? Alle pakketen van Sneakerspact worden verzonden naar Duitsland voordat ze bij jullie op de deurmat liggen. De track & trace code die je van ons hebt ontvangen is dus van te voren elektronisch aangemeld bij DHL om jouw pakket in ontvangst te kunnen nemen. Is het pakket eenmaal aangekomen in Duitsland dan zullen er updates volgen op de track & trace pagina en kan je uiteindelijk het geschatte bezorg moment zien. Hoelang duurt dit proces? Wij geven altijd een levertijd van 10-14 werkdagen aan. In de praktijk kan dit soms uitlopen tot 14-20 werkdagen, dit komt door verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan COVID-19, oorlog en enorme achterstanden en een tekort aan vliegtuigen. Dit zijn dus allemaal factoren waar wij afhankelijk van zijn maar dus ook GEEN invloed op hebben. Wij hopen dus ook dat hier begrip voor is.

Hebben jullie dit model te koop?

In principe kunnen wij aan elk sneaker/kleding item komen. Hoe kom je er nou achter of wij jouw product kunnen leveren? Ga dan naar onze shopping service pagina en voer jouw aanvraag in. Wij zullen jouw aanvraag binnen 1-3 werkdagen behandelen. Hierna ontvang je per email een foto van het aangevraagde product(en) en de bijbehorende prijs.

Zijn mijn gegevens veilig bij jullie?

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Sneakerspact of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Leveringsmaatschappij 

Wij verzenden alle pakketen met DHL Express, dit is de snelst mogelijk manier om uw pakket te bezorgen. 
Alle pakketen gaan per luchtvracht naar Nederland. Ervaart u vertraging? Dan spijt ons dat zeer maar wij doen altijd ons uiterste best om uw pakket zo snel mogelijk te laten bezorgen! 

Copyright 2023 © All rights Reserved. Design by Online Revolution

Subscribe And Enjoy!

35% Discount

[contact-form-7 id="2568"]
I don't want to see this offer anymore
Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Scan de code
Sneakerspact
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?