Edit Template

Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Wij willen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent, kunt u het artikel binnen 7 dagen na ontvangst retourneren voor een terugbetaling of omruiling.

Hoe retourneert u een artikel?

Om een artikel te retourneren, neemt u contact op met onze klantenservice via e-mail of telefoon om uw retourzending aan te melden. U ontvangt dan instructies over hoe u het artikel kunt retourneren.

Zorg ervoor dat het artikel in de oorspronkelijke staat is, ongedragen en onbeschadigd, met alle labels en verpakkingen intact. U bent verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending, tenzij het artikel defect of beschadigd is bij ontvangst.

Wat gebeurt er nadat wij uw retourzending hebben ontvangen?

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen, zullen wij deze inspecteren om te controleren of deze voldoet aan onze retourvoorwaarden. Als alles in orde is, zullen wij uw terugbetaling of omruiling verwerken.

Als u een terugbetaling wenst, zullen wij het aankoopbedrag terugstorten op de originele betaalmethode. Als u een omruiling wenst, zullen wij het nieuwe artikel naar u verzenden en u op de hoogte stellen van de verzendgegevens.

Hoe lang duurt het voordat u uw terugbetaling of omruiling ontvangt?

Wij streven ernaar om uw terugbetaling of omruiling zo snel mogelijk te verwerken, maar het kan tot 1-4 werkdagen duren voordat u uw terugbetaling ontvangt, afhankelijk van de verwerkingstijd van uw bank. Voor omruilingen kan de levertijd variëren, afhankelijk van uw locatie en beschikbaarheid van het gewenste artikel.

Uitzonderingen

Sommige artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals gepersonaliseerde artikelen of artikelen die zijn gebruikt, gedragen of beschadigd zijn na ontvangst. Wij behouden ons het recht voor om retourzendingen te weigeren die niet voldoen aan onze retourvoorwaarden.

Neem contact met ons op

Als u vragen heeft over ons retourbeleid of uw retourzending, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via e-mail of telefoon. Wij helpen u graag verder.

Copyright 2023 © All rights Reserved. Design by Online Revolution

Subscribe And Enjoy!

35% Discount

[contact-form-7 id="2568"]
I don't want to see this offer anymore
💬 Hulp nodig?
Scan de code